Over ons

Maxhome NV is een vastgoedbedrijf gespecialiseerd in renovatieprojecten. Met ons gedreven team vormen we oude panden om tot aantrekkelijke, instapklare, moderne gezinswoningen. Maxhome staat garant voor renovatie volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Na de totale renovatie bieden we de woningen terug op de vastgoedmarkt aan. Betaalbaarheid staat centraal bij Maxhome. Ons aanbod richt zich vooral naar mensen die hun eerste woning aankopen. Ook investeerders kunnen bij ons kwalitatieve panden aankopen om te verhuren.

Onze service

 • Betrouwbaarheid

  Maxhome begeleidt u vanaf de compromis tot na de notariële akte. Alle gegevens over de woning en de renovatie worden zorgvuldig verzameld in een postinterventiedossier. Die wordt u overhandigd bij het tekenen van de akte. Zo heeft u de volledige geschiedenis van de woning, de plannen, de gebruikte materialen, technische fiches.

 • Instapklaar

  Alle woningen worden instapklaar aangeboden! U hoeft enkel de woning te bemeubelen. We zorgen voor de totale afwerking van de badkamer (ligbad en/of inloopdouche, dubbele lavabo) , keuken (hypergeïnstalleerd met energiezuinige apparaten: heteluchtoven, inductiekookplaat, vaatwas, ...), aanleg tuin (gazon, tuinschermen), terras (klinkers of bankirai),  geïntegreerde verlichting. Eventuele extra aanvragen voor het plaatsen van bijkomende keukenkasten of een tuinhuis aanvaarden we graag en voeren die ook zorgvuldig uit.

 • Energiezuining

  Alle isolatie-, elektriciteits- en sanitair- en dakwerken worden volgens de strengste normen uitgevoerd. Maxhome zorgt voor een laag jaarlijks energiefactuur. De EPC-waarde van onze woningen is meestal gelijkgesteld aan nieuwbouw. Maxhome heeft ook een oog voor een duurzame afvalverwerking tijdens de bouwwerken.

 • Woonconfort

  Met passie zorgen we voor uw dagelijks wooncomfort. Alle ruimtes worden efficiënt benut. Lichtrijke leefruimtes, zicht op uw tuin,  open keuken, hoge plafonds, voldoende berging, maken allemaal deel uit van onze  troeven.

 • Uw woning verkopen

  U bent van plan uw oude woning te verkopen? Maxhome heeft altijd interesse in uw woning, neem daarom vrijblijvend contact op met ons en we maken een afspraak. Ligt uw woning toch niet in onze lijn, dan krijgt u van ons gratis advies om uw woning efficiënt verder te verkopen.

 • Dienst na verkoop

  Na de aankoop van uw woning kan u steeds bij Maxhome terecht met eventuele technische, bouwkundige en juridische vragen.

Bekijk onze projecten