Maxhome 3500px over ons cover

SCROLL

Het Max-team

Ontdek ons team dat de waarden en principes van Maxhome elke dag opnieuw in onze projecten steekt.

PF Anna

Anna Tereshchenko

Bestuurder

PF Evelyne

Evelyne Vanleerberghe

Projectmanager vastgoed

PF Sara

Sara Sabandith

Patrimoniumbeheer

PF Andre

André Saelens

Bestuurder

Oranje strepen

Sebastien Mortier

CFO

Waarom werken met Maxhome

Ontdek waarom onze klanten en partners met Maxhome werken.

Huurgarantie

Investeerders genieten bij ons steeds van huurgarantie voor een periode van 2 jaar.

Intern verkoopteam

We hebben een intern verkoopteam die dicht bij de klant staat, waardoor je één aanspreekpunt hebt en er onmiddellijk beslissingen kunnen genomen worden.

Duurzaamheid

We investeren in duurzaamheid: gezamenlijke warmtepompen, zonnepanelen, deelauto’s, laadpalen en extra aandacht voor de reconversie van oude gronden.

Betrouwbare partners

Nauwe samenwerking met betrouwbare partners die we grondig selecteren en persoonlijk aangesproken worden door onze eigenste bestuurster Anna.

Sociaal-maatschappelijk wonen

Sociaal-maatschappelijk wonen staat bij ons centraal. Van leefterrassen tot vijvers en gemeenschappelijke ruimtes... we ontwikkelen geen projecten, maar jouw buurt.

Kwaliteit en leefbaarheid

We leveren doordachte projecten waar kwaliteit en leefbaarheid centraal staat.

Onze waarden

Bij Maxhome beseffen we maar al te goed dat we als project- en buurtontwikkelaar een erg grote verantwoordelijkheid hebben: wij bepalen hoe mensen wonen. Daarom vinden we het zó belangrijk dat we een persoonlijke aanpak aanwenden, onze verantwoordelijkheid opnemen waar mogelijk en projecten ontwikkelen die de weg banen naar het wonen van de toekomst.

Persoonlijke aanpak

Wij zeggen niet wat moet gebeuren, maar luisteren naar de wensen van alle betrokkenen. Voor we er zelfs maar aan denken om een project te ontwikkelen, verkennen we de buurt tot in de puntjes: we bezoeken de site, praten met de buren, drinken een koffie in het cafétje in de buurt, gaan langs bij de lokale slager of bakker en zitten samen met de gemeente. Zo ontdekken we wat leeft in de buurt en kunnen we een doordacht project ontwikkelen die aansluit bij de noden van de omgeving én de wensen van toekomstige bewoners en buren.

Persoonlijk

Verantwoordelijk

Bij Maxhome hechten we enorm veel belang aan een correcte afhandeling, integriteit en betrouwbaarheid. We hebben respect voor iedereen waarmee we samenwerken, doen wat we zeggen en leveren steeds Max-resultaten. En dat gaat veel verder dan enkel het individuele aspect: wij leveren niet alleen ultiem woongenot voor de inwoners van onze projecten, maar nemen ook onze verantwoordelijkheid op om de buurt mee te helpen ontwikkelen tot een levendige buurt waar er plaats is voor duurzaamheid en sociaal-maatschappelijke leefbaarheid.

Verantwoordelijk

Toekomstgericht

Wij ontwerpen niet alleen voor de toekomst van iedereen die zich helemaal thuis wil voelen in hun woonst, maar ook met oog op de toekomst van onze wereld en jouw buurt. Ieder van onze projecten is vooruitstrevend op vlak van indeling, woonkwaliteit en de impact op onze huidige samenleving. Daarbij besteden we steeds aandacht aan duurzaamheid én het sociale aspect.

Toekomstgericht

Contact

Waregem

Kalkhoevestraat 30/21
8790 Waregem

TOON OP KAART

Kortrijk

Jan Palfijnstraat 22
8500 Kortrijk

TOON OP KAART