Staytuned

SCROLL

Te koop

Moen 1

Residentie Moon

Moenplaats, Moen

Dit gloednieuwe tuinappartement op het gelijkvloers is gelegen in het centrum van Moen en is reeds volledig geschilderd en voorzien van verlichting. Kortom, instapklaar! Het appartement heeft een lichtrijke leefruimte en een volledig geïnstalleerde keuken. Vanuit de woonkamer stap je zo de tuin in met gezellig terras en groen. Hier geniet je van absolute rust.

Daarnaast biedt Residentie MOON ook een gemeenschappelijke tuin met petanquebaan, buitenberging en fietsenstalling en is er mogelijkheid tot aankoop van een afgesloten bovengrondse garage.

1
1
72m2

Moen 2

Residentie Moon

Moenplaats, Moen

Deze stijlvolle duplex penthouse van 130m² is gelegen in het centrum van Moen en is een perfecte combinatie van modern design en een oase van comfort. U kan als nieuwe eigenaar zorgeloos intrekken in een volledig geschilderd appartement voorzien van verlichting en ingebouwde kasten. Daarnaast kan u op 2 terrassen genieten van het mooie uitzicht.

Residentie MOON biedt ook een gemeenschappelijke tuin met petanquebaan, buitenberging, fietsenstalling en is er mogelijkheid tot aankoop van een afgesloten bovengrondse garage.

2
2
130m2

Gent 2

Stationsbuurt Gent

Koning Albertlaan, Gent

Dit handelspand is gelegen nabij het Station Gent-Sint-Pieters. In de directe omgeving is er een ruim aanbod van winkels, scholen, sport en ontspanningsmogelijkheden.

Dit handelspand wordt casco aangeboden waardoor de nieuwe eigenaar het kan inrichten naar eigen noden en wensen.

Door de unieke ligging is dit handelspand zeer gunstig gelegen en biedt dit veel zichtbaarheid. Perfect voor het uitbaten van talloze handelsactiviteiten.

70m2

Gent 1

Stationsbuurt Gent

Koning Albertlaan, Gent

Deze kleinschalige residentie is gelegen in de buurt van het Sint-Pietersstation Gent en op wandelafstand van openbaar vervoer, winkels en scholen. Door de nabijheid van de levendige stationsbuurt is er een ruime keuze aan gezellige koffiebars en restaurants.

In dit renovatieproject zijn er verschillende 1-slaapkamerappartementen met kelderberging te koop. De appartementen hebben een nieuwe keuken, badkamer en zijn voorzien van een hedendaagse en kwalitatieve inrichting.

1
1
60-65m2

Investeren

Gent 3

Stationsbuurt Gent

Koning Albertlaan, Gent

Deze Residentie met unieke ligging op wandelafstand van Gent-Sint-Pieters bestaat uit 1 handelspand en 3 woonentiteiten. Elke woonentiteit werd modern gerenoveerd en functioneel ingedeeld. In de kelderverdieping is er voor elke item een afzonderlijke bergruimte aanwezig. Op het gelijkvloers is een ruime gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig. Elk appartement beschikt over afzonderlijke tellers en een hoogrendementsketel.

Dit gebouw is ideaal als investeringsproject met gegarandeerd rendement en kan vlot verhuurd worden aan jonge koppels of studenten.

1
1
32-65m2

Contact

Waregem

Kalkhoevestraat 30/21
8790 Waregem

TOON OP KAART

Kortrijk

Jan Palfijnstraat 22
8500 Kortrijk

TOON OP KAART