22174 01 cam001 dag

SCROLL

“We MOEN wunder nietn, moa meugen olles."


Moen, een deelgemeente van Zwevegem gelegen langs het Kanaal Bossuit-Kortrijk. Het Kanaal was vroeger enorm belangrijk voor de economische ontwikkeling. Aanvankelijk dienden de schepen op het Kanaal even ondergronds te varen.


Deze tunnel werd in de jaren ’70 weggegraven en vervangen door een open kanaal. Daardoor ontstond zo het Orveytbos. Het Orveytbos, het Mortagnebos, het Kanaal & de oude spoorwegen maken dat Moen een parel is voor liefhebbers van fietsen & wandelen. Vergezichten & idyllische landschappen doen je genieten van het hier & nu.


Los van de rust brengt Moen & omstreken ook alles wat we in het dagelijks leven nodig hebben. Kortom je kan er echt thuiskomen in alle rust!Residentie MOON wil graag Moen vertegenwoordigen in al zijn facetten.


Moen staat voor mooi & krachtig, voor herinnering & traditie, voor samenhorigheid & eeuwigheid. Dit is ook wat u mag verwachten van uw ervaring in Residentie Moon.


De Residentie biedt drie 1-slaapkamer appartementen, twee 2-slaapkamerappartementen & één 2-penthouse aan. Een variatie in aanbod & indeling zorgt ervoor dat iedereen er een thuis vindt. Dit allemaal samen met 9 garages achteraan, een gemeenschappelijke fietsberging & huisvuilberging. De gemeenschappelijke tuinzone is de kers op de taart voor zowel rust als sociaal contact, bovendien combineerbaar met een spelletje petanque! Wij heten u dan ook van harte welkom in MOON waar u tradities kan verderzetten.


Kortom je kan er echt thuiskomen in alle rust!

Projectdetails

Wat meer informatie over ons project

Architect

Paret2 Architecten

Status

50% verkocht

Units

6 appartementen + 9 garages

Projecten in de kijker

Ontdek onze projecten, waar we leefbaarheid en kwaliteit vooropplaatsen om niet enkel het project, maar ook de omgeving te verbeteren.

Bekijk meer projecten

Romeinselaan in Kortrijk

Start verkoop.
Architect: Paret2 Architecten.
Residentie Bachus

Start verkoop
23034 02 cam001 avond

Koning Albertlaan in Gent

30% verkocht

30% verkocht
2

Moon in Moen

67% verkocht.
Architect: Paret2 Architecten.

67% verkocht
22174 01 cam001 dag

Contact

Waregem

Kalkhoevestraat 30/21
8790 Waregem

TOON OP KAART

Kortrijk

Jan Palfijnstraat 22
8500 Kortrijk

TOON OP KAART